Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μπλόκα των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας εμποδίζουν τους πολίτες να πάνε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία για τη Μακεδονία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά ο κόσμος που θέλει να πάει εμποδίζεται απο φραγμούς τν δυνάμεων ασφαλείας οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία που να εμποδίζεται η προσέλευσή τους στο χώρο.

Έτσι πολίτες προσπαθούν να προσεγγίσουν με κάθε τρόπο στον Λευκό Πύργο, γεγονός που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί από νωρίς.

Όπως έγινε γνωστό, λεωφορεία με διαδηλωτές έχουν σταματήσει στη δυτική είσοδο της πόλης και ο κόσμος αναγκάζεται να μετακινείται προς το κέντρο με τα πόδια.

Οι δρόμοι γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" έχουν μετατραπεί σε φρούριο, ώστε να μη μπορέσουν οι συμμετέχοντες να προσεγγίσουν τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ.

Tags
Back to top button