Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σε Περιστέρι και Κυψέλη για την αποφυγή των πάρτι

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στις πλατείες της Αθήνας προκειμένου να μπει «φρένο» στα πάρτι που διενεργούνταν τις προηγούμενες ημέρες με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Στη σκιά του κόσμο που πλέον έχει κουραστεί και δεν αντέχει άλλο τα σκληρά (και ομολογουμένως αποτυχημένα μέτρα), αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/4) στην Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη ενώ διενεργούνται και μπλόκα σε σε δύο δρόμους που οδηγούν στην πλατεία. Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της ομάδας ΟΔΟΣ, Δράση και ΔΙΑΣ.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επίσης στη πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός. 

Tags
Back to top button