Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Μπλακ-άουτ στην Ιταλία το 1973, έπειτα από εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων…

Στις 29 Οκτωβρίου του 1973, πολυάριθμοι κάτοικοι των νησιών San Blas, που βρίσκονται στις ατλαντικές ακτές του Παναμά, παρατήρησαν κατάπληκτοι ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες των 49 κατοικημένων νησιών από τα συνολικά 365 του Αρχιπελάγους San Blas, το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο κατευθυνόταν από τα ανατολικά προς τα δυτικά με τεράστια ταχύτητα. Μα, το παράδοξο ήταν ότι είχε ακινητοποιηθεί επανειλημμένως στον ουρανό, πριν συνεχίσει τελικά την πτήση του, αφήνοντας πίσω του μια κυανή γραμμή.

Εξάλλου, στη γραφική πόλη La Spezia της βορειοδυτικής Ιταλίας, τρεις νεαροί ανέφεραν έντρομοι στην Αστυνομία ότι είδαν και φωτογράφισαν στον ουρανό μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

Οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, συγκλονισμένοι, βεβαίωναν ότι η φωτογραφία που πάρθηκε ήταν γνήσια και δεν αποτελούσε προϊόν μοντάζ.

Μάλιστα, την ίδια εκείνη νύχτα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης La Spezia, σημειώθηκε εκτεταμένη πτώση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ένα φαινόμενο που συχνά συνοδεύει την εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 30/10/1973…

Tags
Back to top button