Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μπήκε για στεφανιογραφία και πέθανε – Νέος θάνατος από αλλεργικό σοκ!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου 5χρονου κοριτσιού στη Φλώρινα από αλλεργικό σοκ και ακόμη ένα περιστατικό έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά συνέβη στην Καλαμάτα.


Θύμα μια άτυχη γυναίκα, που πήγε να κάνει στεφανιογραφία στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αλλά έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ, ανέφεραν στο tharrosnews.gr μέλη από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Η γυναίκα υπέστη το αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια της εξέτασης, μια επιπλοκή εξαιρετικά σπάνια σύμφωνα με γιατρούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες επί τέσσερις περίπου ώρες, ώστε να κρατηθεί στη ζωή η άτυχη γυναίκα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου πρόκειται να αποφανθεί ιατροδικαστής. Συγγενείς της γυναίκας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, κλήθηκαν δικηγόρος αλλά και η αστυνομία.


Πηγή: tharrosnews.gr

Tags
Back to top button