Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Μ.Παγώνη: «Το να κλείσεις από τις 6 το απόγευμα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα»

Πρόταση για χιλιομετρικό... «κόφτη» έκανε η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Μετά την πρόταση για απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο η Παγώνη προχώρησε σε μία ακόμη πρόταση που θα κρατάει «μαντρωμένους» τους πολίτες. Αυτή είναι να μπει χιλιομετρικός «κόφτης» στα SMS, ώστε να μην μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μακριά από το σπίτι του. 

Συγκριμένα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υποστήριξε πως μια…καλή λύση θα ήταν ο κόσμος που στέλνει τα SMS για άσκηση, να μπορεί να πηγαίνει μόνο γύρω από το σπίτι του, με χιλιομετρικό όριο.

«Γύρω γύρω ο καθένας από την περιοχή του! Είναι ελεγχόμενο. Τώρα δεν ισχύει όμως αυτό, τώρα ο καθένας πάει στη θάλασσα».

Δείτε την πρόταση της από το 5:30 και μετά: 

 

 

«Το να κλείσεις από τις 6 το απόγευμα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα»

​Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια η λήψη νέων μέτρων δεν είναι αναγκαία.

«Τα μέτρα που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν έχουν εφαρμοστεί. Ας εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε» είπε η Παγώνη.

Στο πλαίσιο αυτό αυτό, εκτίμησε ότι το να ανακοινώνουμε ανά τακτά διαστήματα νέα μέτρα «δεν έχει κανένα νόημα αν δεν τα εφαρμόζουμε». Επιπλέον, πρόσθεσε πως η σταθεροποίηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων, δείχνει πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Η κα Παγώνη τοποθετήθηκε επίσης αντίθετα προς την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 στην Αθήνα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενες εικόνες συνωστισμού λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης.

«Το να κλείσεις από τις 18:00 η ώρα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα».

Όπως είπε, στην Αττική παρόλο που είμαστε στο κόκκινο οι κλίνες ΜΕΘ έχουν πληρότητα περίπου στο 65%. Αυτό δείχνει σύμφωνα με την ίδια πως αν εφαρμόσουμε τα υφιστάμενα μέτρα «δεν θα έχουμε θέμα».

Καταληκτικά, σημείωσε ότι η λύση θα έρθει από τα εμβόλια, ενώ για τον εμβολιασμό των υγειονομικών υπαλλήλων, η κ. Παγώνη τόνισε ότι περίπου το 80% των νοσοκομειακών γιατρών έχουν ήδη εμβολιαστεί.
 

 

 

 

Tags
Back to top button