Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μπ. Γιλντιρίμ: «Ο εξοπλισμός του YPG μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τις ΗΠΑ»

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση των ΗΠΑ να εξοπλίσουν την πολιτοφυλακή YPG των Κούρδων της Συρίας που πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους θα έχει συνέπειες και «αρνητικό αποτέλεσμα» για την Ουάσιγκτον.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο, ο Γιλντιρίμ δήλωσε πως δεν μπορεί να φανταστεί τις ΗΠΑ να χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στη στρατηγική σύμπραξη με την Τουρκία και μια τρομοκρατική οργάνωση.

«Η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει την ευκαιρία να λάβει υπόψη τις ευαισθησίες της Τουρκίας σχετικά με το PKK. Αν υπάρξει διαφορετική απόφαση, αυτή θα έχει ασφαλώς συνέπειες και θα επιφέρει αρνητικό αποτέλεσμα και για τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Γιλντιρίμ.

Η Τουρκία θεωρεί πως η YPG είναι η συριακή προέκταση του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) που από το 1984 διεξάγει ένοπλο αγώνα στη νοτιοανατολική Τουρκία και θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την ΕΕ.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button