Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοτοσικλετιστής βρέθηκε στον ουρανό αυτοκινήτου όταν ο οδηγός του άλλαξε ξαφνικά λωρίδα! (βίντεο)

Ένα άσχημο τροχαίο ατύχημα που από καθαρή τύχη δεν μετατράπηκε σε δυστύχημα κατέγραψε ένας αναβάτης μίας Harley Davidson στην Αμερική, με την κάμερα που είχε τοποθετημένη στο κράνος του.

Σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες ένας οδηγός αυτοκινήτου άλλαξε ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να προσέξει πως η μηχανή ερχόταν με ταχύτητα από πίσω του. Αποτέλεσμα ήταν ο αναβάτης της μηχανής να βρεθεί για αρκετά μέτρα πάνω στην οροφή του οχήματος, γλυτώνοντας από θαύμα.

Ο μηχανόβιος χτυπούσε εναγωνίως το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει. Όταν τελικά το αμάξι σταμάτησε, ο οδηγός της μηχανής σε πολύ έντονο ύφος του ζήτησε να περιμένει εκεί φωνάζοντας: «Είσαι σοβαρός φίλε; Ήμουν στην οροφή του αυτοκινήτου. Παραλίγο να σκοτωθώ».

Tags
Back to top button