Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μόσχα: «Η Συρία βομβάρδισε τους Τούρκους που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί»

Καμία ανάμιξη με τον βομβαρδισμό των Τούρκων στρατιωτών δεν έχει η Ρωσία, όπως διατείνεται το Κρεμλίνο, καθώς τα χτυπήματα ήταν αφενός μεν αμιγώς συριακά, αφετέρου δε οι Τούρκοι δεν έπρεπε να είναι εκεί μιας και οι δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Ασαντ βομβάρδιζαν επιτιθέμενους τρομοκράτες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ρωσική πλευρά, βοήθησε να μεταφερθούν πίσω στην Τουρκία οι Τούρκοι.

Ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας


«Χθες, 27 Φεβρουαρίου οι τρομοκράτες της Χαγιάτ Ταχρίρ Ασ-Σαμ επιχείρησαν επίθεση στο συριακό στρατό στην περιοχή του οικισμού Μπεχούν. Οι Σύροι απάντησαν στα πυρά, πετυχαίνοντας και Τούρκους στρατιωτικούς, οι οποίοι είχαν λάβει θέσεις μάχης μαζί με τις τρομοκρατικές ομάδες. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της τουρκικής πλευράς, καμία μονάδα του τουρκικού στρατού δεν υπήρχε και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Μετά την πληροφορία ότι υπάρχουν θύματα μεταξύ Τούρκων στρατιωτικών, η ρωσική πλευρά έλαβε μέτρα για την κατάπαυση πυρός και για την μεταφορά τραυματιών και νεκρών στο έδαφος της Τουρκίας. Αεροπορία δεν χρησιμοποιήθηκε στην περιοχή του Μπεχούν.», υπογραμμίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Tags
Back to top button