Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μόρφου Νεόφυτος: Έδωσε κατάθεση ο Μητροπολίτης

Η Αστυνομία έλαβε χθες κατάθεση από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε σε εκκλησία της Κοινότητας Περιστερώνας, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι κατάθεση λήφθηκε και από άλλα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό που αφορά στην προσέλευση πολιτών στην εκκλησία, κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων, και δηλώσεων στις οποίες φέρεται να προέβη ο Μητροπολίτης Μόρφου.  

Σημείωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης, η Αστυνομία θα διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να λάβει τις δικές του αποφάσεις.

 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε δώσει οδηγίες για να διερευνηθεί κατά πόσο έχουν διαπραχθεί οποιαδήποτε αδικήματα κατά παράβασης του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και του άρθρου 370 του ποινικού κώδικα από πλευράς του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφυτου κατά το εν λόγω περιστατικό.  

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Γενικός Εισαγγελέας είχε δηλώσει ότι «έχει αρχίσει αστυνομική ποινική διερεύνηση, οπότε θα αναμένουμε να συμπληρωθούν οι ανακρίσεις και να μας σταλεί για μελέτη και κρίση ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιαδήποτε εμπλεκόμενα πρόσωπα».

Tags
Back to top button