Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Καθοριστική για την πορεία εξάπλωσης του κορονοϊού η εβδομάδα αυτή - Απέχουν οι δικηγόροι

«Η κατάσταση εκτιμάται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη και η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία της εξάπλωσης του ιού στο νησί» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Γνωμοδότησης της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μυτιλήνης για θέματα αντιμετώπισης της νόσου του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την επιτροπή, από την Παρασκευή έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 28-30 Αυγούστου, επιβεβαιώθηκαν ακόμη 32 θετικά κρούσματα Covid-19, σε σύνολο 100 κρουσμάτων από τις 12 Αυγούστου όταν και ξέσπασε το κύμα της πανδημίας στην πόλη της Μυτιλήνης.

Όσον αφορά το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, τονίζεται πως «βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, έχουν αυξηθεί οι θάλαμοι νοσηλείας για τα θετικά κρούσματα, αλλά και οι κλίνες Εντατικής Θεραπείας» του δήμου Μυτιλήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, σημειώνεται ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Γνωμοδότησης και τυγχάνουν της επιτήρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, «θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα και ευλαβικά». Οι ασθενείς με επιβεβαιωμένη νόσο οφείλουν να επικοινωνούν με το ΕΚΑΒ, ώστε να λαμβάνουν ακριβείς οδηγίες για το πώς και πότε θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για περαιτέρω εξέταση.

Στο μεταξύ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, ανακοίνωσε την αποχή όλων των δικηγόρων από τις συνεδριάσεις των ποινικών υποθέσεων αυτή την εβδομάδα. Με ανακοίνωσή του ζητεί τη λήψη περαιτέρω μέτρων στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων.

Tags
Back to top button