Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μυτιλήνη: Αποχή των εργαζομένων στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μόριας

Μέρες καλοκαιριού του 2015 στο λιμάνι της Μυτιλήνης εξαιτίας της συνεχιζόμενης αποχής των υπαλλήλων του Κέντρου Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην Μόρια κατά το Σαββατοκύριακο και τις απογευματινές ώρες.
Μέχρι αυτή την στιγμή 43 μετανάστες και πρόσφυγες που περισυλλέγησαν ανοιχτά της Μυτιλήνης σήμερα το πρωί, κρατούνται εν μέσω τουριστικών σκαφών και Τούρκων τουριστών που φτάνουν από το Αϊβαλί, στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης, ενώ άλλοι 55 που περισυλλέγησαν χθες το βράδυ στη βόρεια Λέσβο, φιλοξενούνται σε μεγάλη σκηνή υποδοχής στην Σκάλα Συκαμνιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες προκρίθηκε σαν προσωρινή λύση να μεταφερθούν στην Συκαμνιά και οι 43 της Μυτιλήνης και εκεί να κρατηθούν ως αύριο το πρωί οπότε θα υπάρξει προσπάθεια να εκκενωθούν σκηνές στην Μόρια ώστε στη συνέχεια να μετακινηθούν όλοι εκεί.Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση στην καταγραφή προσφύγων και μεταναστών στην Μόρια είναι πολύ κακή μετά τη λήξη των συμβάσεων εργαζομένων σε αυτή.
Η διαδικασία της καταγραφής η οποία απασχολούσε περισσότερα από 200 άτομα, πλέον γίνεται με μόλις 20, στους οποίους δεν καταβάλλονται υπερωριακά επιδόματα και αμοιβές Σαββατοκύριακου.
Έτσι εδώ και μερικές εβδομάδες απέχουν από τις υπηρεσίες τους με αποτέλεσμα η κατάσταση στη Μόρια να είναι πλέον οριακή.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
 

Tags
Back to top button