Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Γιοχάνεσμπουργκ, το 1957…

Τηλεγραφήματα που κατέφταναν από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, τον Νοέμβριο του 1957, ανέφεραν ότι αεριωθούμενα αεροπλάνα και συσκευές ραντάρ δεν είχαν κατορθώσει να λύσουν το μυστήριο των κινούμενων σε πολύ μεγάλο ύψος αντικειμένων πάνω από την πόλη.Ευθύς μόλις τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα έγιναν αντιληπτά, τα μαχητικά αεροπλάνα που έσπευσαν να απογειωθούν δεν κατάφεραν να έρθουν σ’ επαφή με τους μυστηριώδεις επισκέπτες, παρόλο που είχαν ανέλθει σε ύψος 45.000 ποδών. Το προσωπικό εδάφους ανέφερε ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα πετούσαν σε ύψος μεγαλύτερο των αεριωθουμένων.Δεν κατορθώθηκε επίσης μέσω των συσκευών ραντάρ να γίνει κατανοητή η προέλευσή τους. Το ένα από αυτά, ωστόσο, φαινόταν να έχει σχήμα δίσκου και επί της λείας, στιλπνής και μεταλλικής του επιφάνειας αντανακλώνταν οι ακτίνες του Ήλιου.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 03/11/1957…
Tags
Back to top button