Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το Αρκάνσας, το 1956…

Τα ραντάρ της αμερικανικής αεροναυτικής βάσης του Χάτσινσον “συνέλαβαν” μια πύρινη σφαίρα κατευθυνόμενη με μεγάλη ταχύτητα προς τα ανατολικά, τον Ιούλιο του 1956.Εκπρόσωποι της βάσης διευκρίνισαν ότι ένα βομβαρδιστικό τύπου Β-29 απογειώθηκε έπειτα από πληροφορίες που κατέφθασαν και έκαναν λόγο για “λαμπρά φωτεινά αντικείμενα” πάνω από το Αρκάνσας.Ένας τοπικός δημοσιογράφος, ο Μπράιαν Κόιν, δήλωσε ότι παρουσία αστυνομικών παρατήρησε ένα από τα μυστηριώδη “αντικείμενα”, το οποίο ακολουθούσε “μακρά λαμπρή φωτεινή γραμμή”. Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό μετά τα μεσάνυχτα, ενώ στις 2 περίπου τα ξημερώματα παρατηρήθηκε και ένα δεύτερο “αντικείμενο”.Ο Μπράιαν Κόιν ανέφερε ότι τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα είχαν γίνει αντιληπτά από διάφορα σημεία του Αρκάνσας και ότι αυτά μετακινούνταν πότε μεν οριζοντίως και πότε δε καθέτως, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις στον ουρανό.Η φωτεινή προεξοχή των αντικειμένων είχε κατεύθυνση άλλοτε προς το έδαφος κι άλλοτε προς τις πλευρές τους, ενώ το σχήμα τους έμοιαζε με “δάκρυ”, η άκρη του οποίου ήταν πράσινη ή κυανοπράσινη.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 28/07/1956…
Tags
Back to top button