Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Μισή ζέβρα μισό άλογο… ένα πανέμορφο υβρίδιο ζώου (φωτο)

Η φωτογράφος Carina Maiwald συνάντησε πρόσφατα στα πλαίσια μιας φωτογράφισης ένα ζώο το οποίο… θα μπορούσε να είναι αποκύημα της φαντασίας της, δηλαδή ένα ζώο συνδυασμός ζέβρας και αλόγου.

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στο φακό αυτό το περίεργο είδος, πρόκειται σίγουρα για μια ασυνήθιστη και όμορφη εικόνα.

Το ζώο ονομάζεται Zuri είναι 1,5 ετών. Κι ενώ τα περισσότερα χαρακτηριστικά του εξωτερικά θυμίζουν άλογο, το είδος αυτό που ονομάζεται zebroid και συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ζέβρας και αλόγου. Διαθέτει άγρια ένστικτα και είναι πολύ ανθεκτικό στις ασθένειες.

Tags
Back to top button