Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στο Μενίδι – Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι (βίντεο)

Δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από πού έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) η αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής στον 11χρονο Μάριο, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά την διάρκεια μιας σχολικής γιορτής.

Το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αλλά και της μητέρας του που είναι δασκάλα στο σχολείο! Όλοι νόμιζαν ότι το παιδί λιποθύμησε αλλά όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και από τη νεκροτομή, το παιδί είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι!

Αυτή η απίστευτη, ανείπωτη τραγωδία έχει προκαλέσει αναβρασμό στο Μενίδι! Μιλάμε για μια περιοχή που δεν έχει να… ζηλέψει τίποτα από τα χειρότερα γκέτο παγκοσμίως, με την διακίνηση όπλων και ναρκωτικών να αποτελεί καθημερινότητα…

Όπως αποδείχθηκε (ξανά) χθες με τον πιο τραγικό τρόπο, καθημερινότητα αποτελούν και οι πυροβολισμοί

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι και γονείς του Μενιδίου έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Παρασκευής, 09.06.2017, έξω από το δημαρχείο της πόλης, με την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλοντας τα ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης και τη μηδενική ασφάλεια.

Φορείς και σύλλογοι γονέων δηλώνουν πως το σημερινό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και επιπρόσθετα αποφασισμένοι να πάρουν αν χρειαστεί το νόμο στα χέρια τους για να προστατεύσουν την ασφάλεια των παιδιών και των περιουσιών τους.

Αυτή την ώρα ομάδα γονέων και κατοίκων κατευθύνονται στο ΑΤ Αχαρνών ενώ για αύριο, Σάββατο 10.06.2017, έχουν προγραμματίσει πορεία στις 19:00 το απόγευμα από το κέντρο της πόλης μέχρι τον καταυλισμό των Ρομά.

Δείτε τις δηλώσεις των εξαγριωμένων κατοίκων

Χαρακτηριστική είναι μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος δείχνει στην κάμερα  τις σφαίρες που βρήκε μέσα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αμέσως μετά το Πάσχα…

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Tags
Back to top button