Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μήνυση κατά καθολικού ιερέα στις ΗΠΑ - Υποχρέωσε 9χρονο αγόρι σε στοματική επαφή μέσα σε ναό

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ένας συνταξιούχος καθολικός ιερέας, που εξανάγκασε εννιάχρονο αγόρι να του κάνει στοματικό σεξ μέσα σε εκκλησία τη δεκαετία του ’70.

Όπως αποκαλύπτει η «New York Post», η μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μπρονξ αναφέρει ότι ο Λούις Τζιγκάντε τέλεσε την αποτρόπαια πράξη την εποχή που ήταν ιερέας στον Καθολικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μπρονξ.

Μάλιστα, ο βιασμός του αγοριού φέρεται ότι συνέβη εντός της εκκλησίας κατά τη διάρκεια μαθήματος για τη μελέτη της Βίβλου. Καταγγέλλεται δε ότι η καθολική Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης, αλλά και η Εκκλησία τους Αγίου Αθανασίου «γνώριζαν ή θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο πάτερ Τζιγκάντε κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά ή/και είχε την ροπή να το πράξει».

Ο Τζιγκάντε, ο οποίος είναι αδερφός του τοπικού αρχηγού της μαφίας Βίνσεντ «Το πιγούνι» Τζιγκάντε, εκτός από την εκκλησία έκανε και καριέρα στην πολιτική, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

Tags
Back to top button