Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μινεσότα: Μητέρα - ήρωας έσωσε 22 παιδιά από σχολικό που είχε πάρει φωτιά

Μια μητέρα από τη Μινεσότα και ένας οδηγός λεωφορείου προέβησαν σε μια ηρωική προσπάθεια, αφού κατάφερα να βγάλουν από φλεγόμενο σχολικό λεωφορείο 22 παιδιά!

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα εισόδου κατοικίας δείχνει την μητέρα, Κάρι Θορπ να κατευθύνεται έξω από το σπίτι της στο Μπέθελ ​​της Μινεσότα για να παραλάβει την 6χρονη κόρη της από το σχολικό λεωφορείο κι αμέσως παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Μόλις βγήκα από την πόρτα παρατήρησα την πρώτη φλόγα ακριβώς πάνω από το λάστιχο και αμέσως φώναξα: "φωτιά"». Ειδοποίησε τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου, τον Ρικ Γκράτον, και μαζί προσπάθησαν να βγάλουν και τα 22 παιδιά από το σχολικό λεωφορείο και να τα μεταφέρουν με ασφάλεια μπροστά στο σπίτι της. Στο βίντεο, τα παιδιά φαίνονται να βγαίνουν τρέχοντας από το λεωφορείο, το οποίο δευτερόλεπτο με το δευτερόλεπτο κυρίευαν οι φλόγες.

«Ήθελα απλώς να τους απομακρύνω όσο πιο γρήγορα μπορούσα, επειδή δεν ήξερα τι θα συνέβαινε και δεν ήξερα πόσο γρήγορα θα εξελισσόταν αυτή η φωτιά, αν θα εκρήγνυτο εκείνη τη στιγμή ή κάτι τέτοιο», δήλωσε η Θορπ στο αμερικανικό μέσοInside Edition.

 

Tags
Back to top button