Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μιλούν για θαύμα με μυροροούσα εικόνα στην Ουκρανία

Μιλούν για θαύμα όσον αφορά αυτό που συνέβη στις 9 Ιουλίου, στο πανηγύρι της Εικόνας της Παναγίας Lviv Tikhvin , καθώς το αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας, άρχισε να ρέει μύρο.


Η εικόνα φυλάσσεται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λβιβ και το αντίγραφο της  βρίσκεται στην Εκκλησία του Αγίου Αμφιλοχίου του Pochaev στο Mostiska, 40 μίλια δυτικά του Lviv, αναφέρει η τοπική Επισκοπή.

Με την ευλογία του Επισκόπου Φιλάρετου του Λβιβ, ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος και η κοινότητα τέλεσαν μια παράκληση στην Άγια Θεοτόκο.

Την αρχική εικόνα Tikhvin της Μητέρας του Θεού ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς και την έστειλε στην Αντιόχεια. Αργότερα μεταφέρθηκε στην Ιερουσαλήμ, και τον 5ο αιώνα στην Κωνσταντινούπολη, όπου παρέμενε μέχρι τον 14ο αιώνα, όταν εμφανίστηκε στην επικράτεια του ρωσικού Κιέβου .

Αργότερα, ένα αντίγραφο της εικόνας ετοιμάστηκε, ζωγραφισμένο και ευλογημένο στο Άγιο Όρος και δόθηκε στο ρωσικό αυτοκρατορικό προξενείο στο Lviv.


Το 1997, μετά από εισήγηση του Επίσκοπού Αύγουστου του Λβιβ, η εικόνα αναγνωρίστηκε επισήμως ως θαυματουργή από την Ιερά Σύνοδο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου / 9 Ιουλίου.

Tags
Back to top button