Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίλησε ο παραολυμπιονίκης που είχε σκοτώσει τον 47χρονο στο Μοσχάτο: «Φυλακή είμαι και στο σπίτι μου» (βίντεο)

Περίπου 2 μήνες μετά το βράδυ που ο Βασίλης Τσαγκάρης δολοφόνησε τον Μάριο Λουκόπουλο στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, ο δράστης μίλησε.

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, ο οποίος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι, μίλησε στο «Ε» για το πώς είναι σήμερα η ζωή του αναφέροντας «Φυλακή είμαι, όσο και αν κάποιοι συνάδελφοί σας θεωρούν αυτό κάτι αστείο, αυτή την απόφαση του ανακριτή, είναι κι αυτή μια μορφή φυλάκισης.

Πήραν αυτή την απόφαση γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές. Ολόκληρο κτίριο η ΓΑΔΑ και δεν υπήρχε μια ράμπα για να χωρά το αμαξίδιο. Όταν ήθελα να πάω στην τουαλέτα έπρεπε να το ζητήσω από το πρωί για να πάω το απόγευμα απέναντι στον Άγιο Σάββα. Για να μην πάω στην τουαλέτα έτρωγα ένα σάντουιτς όλη τη μέρα.

Έπαιρνα τηλέφωνο να με συνδέσουν για να στείλουν το αίτημά μου στο νομικό τμήμα του ΟΠΑΠ και δεν μου απαντούσαν επί 1,5 μήνα. Μου έστειλαν την απόφαση με δικαστικό κλητήρα, γιατί το γεγονός λειτούργησε βλαπτικά για τον οργανισμό. Χωρίς να εξετάσουν την περίπτωση, μόνοι τους έκαναν το συμβούλιο, χωρίς να ξέρουν την υπόθεση.

Σίγουρα λυπάμαι για ό,τι έγινε και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του θανόντα και τη δική μου που ψυχολογικά και οικονομικά έχουν έρθει σε πολύ άσχημη θέση. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και δεν θα είχε γίνει τίποτα αν το θύμα δεν είχε κινηθεί απειλητικά απέναντί μου. Δεν είχα καμία πρόθεση, τα σχέδιά μου για το άμεσο μέλλον δεν ήταν αυτά…».

Tags
Back to top button