Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μεσσήνη: 22χρονος Αλβανός εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Υπόθεση «καρμπόν» με αυτή του 23χρονου που εκβίαζε ανήλικη στον Πειραιά αποκαλύφθηκε σε ένα χωριό του Δήμου Μεσσήνης! Και αυτή τη φορά, δράστης είναι ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Τρίτη από άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας, επειδή εκβίαζε μια 14χρονη Ελληνίδα απαιτώντας να έρθουν σε ερωτική επαφή για να μην δημοσιοποιήσει στο Instagram γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο!

Το ανήλικο κορίτσι συνομιλούσε με τον 22χρονο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αντάλλαξαν γυμνές φωτογραφίες. Όμως, εκείνος άρχισε να την απειλεί ότι θα τις αναρτήσει αν δεν υπέκυπτε στις απαιτήσεις του, ενώ ταυτόχρονα διένειμε το υλικό. Μάλιστα, κάποιες από τις γυμνές φωτογραφίες και δυο βίντεο έφτασαν στο κινητό ενός 16χρονου, ο οποίος άρχισε να τα επιδεικνύει σε συμμαθητές της μαθήτριας! Η 14χρονη προσποιήθηκε ότι θα συναντούσε τον Αλβανό εκβιαστή, αλλά ενημέρωσε τη μητέρα της και κατέφυγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου τον κατήγγειλαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη γιατί είχε σβήσει από το κινητό και τον υπολογιστή του το υλικό με την ανήλικη, ενώ παραδέχτηκε ότι από επιπολαιότητα το επέδειξε στους συμμαθητές της! Πάντως και των δυο τα κινητά και οι υπολογιστές κατασχέθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Tags
Back to top button