Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Με καθυστέρηση έξι μηνών συζητήθηκε σήμερα επερώτηση στην Βουλή

Η επερώτηση   είχε κατετεθεί από τους βουλευτές της δημοκρατική συμπαράταξης για θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

 

Μάλιστα την καθυστέρηση επεσήμανε στην αρχή της συνεδρίασης ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας ότι τόσα χρόνια που βρίσκεται στη Βουλή πρώτη φορά βλέπει επίκαιρη επερώτηση να συζητιέται έξι μήνες αφού έχει κατατεθεί. Να σημειωθεί ότι όταν μια επίκαιρη ερώτηση κατατίθεται αν κληρωθεί να συζητηθεί στη Βουλή, η συζήτηση θα γίνει την επόμενη Δευτέρα ή Παρασκευή. 

Πάρα όμως την καθυστέρηση φαίνεται πως ο εισηγητής από πλευράς Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν έχασε τη χιουμοριστική του διάθεση, αφού ανεβαίνοντας πάνω και βλέποντας στο υπουργικό έδρανο τον Στέργιο Πιτσιόρλα αντί του Γιάννη Δραγασάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να σας υποτιμήσω κ. Πιτσιόρλα αλλά τόσο πολιτικό φλερτ μας κάνει ο ΣYΡΙΖΑ έστειλε ένα απλό υφυπουργό να μας απαντήσει; Με τόσο πολιτικό φλερτ που μας γίνεται θα περιμέναμε τουλάχιστον να στείλει ένα υπουργό».

Tags
Back to top button