Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με καραμπίνα και χειροβομβίδα οι ληστές που κράτησαν ομήρους για ώρες σε τράπεζα στον Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές είχαν μαζί τους πιστόλι, μακρύκαννο όπλο και χειροβομβίδα, κάτι που δείχνει ότι ήταν έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ληστές κόπιαραν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τη ληστεία με ομηρεία που είχε γίνει σε τράπεζα στις 9 Αυγούστου 2016. Συγκεκριμένα, και στις δύο ληστείες ήταν τέσσερις, φορούσαν μάσκες σιλικόνης και ακολούθησαν την ίδια τακτική από τη στιγμή που μπήκαν στην τράπεζα. Ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και μιας χειροβομβίδας πέντε πελάτες και τρεις υπαλλήλους, τους απομάκρυναν από τη θέση τους πριν προλάβουν να πατήσουν το κουμπί πανικού και μόλις του κλείδωσαν στην κουζίνα του υπογείου μπήκαν και οι άλλοι δυο ένοπλοι οι οποίοι πήγαν στο υπόγειο και άρχισαν να ανοίγουν τις θυρίδες.

Tags
Back to top button