Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Με αυτό το μυστικό δεν θα κολλάνε τα ζυμαρικά σας

Είναι γνωστό πως ένα από τα συνηθισμένα μικροπροβλήματα όταν βράζουμε τα μακαρόνια είναι ότι φοβόμαστε μήπως μην πολυβράσουν και κολλήσουν.

Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά που θα κάνουν τις μακαρονάδες σας ακόμα πιο νόστιμες και τέλειες στην εμφάνιση.

Για να μην κολλάνε τα ζυμαρικά σας πρέπει:

  • Να τα βράζετε σε ευρύχωρη κατσαρόλα
  • Να προσθέτετε ένα λίτρο νερό για κάθε 100 γρ. ζυμαρικά.
  • Να ρίχνετε μια κουταλιά λάδι στην κατσαρόλα που βράζουν.

Κατά το σερβίρισμα, να κρατάτε δύο – τρεις κουταλιές από το νερό στο οποίο έβρασαν και να τα προσθέτετε στα ζυμαρικά.

Για να γίνουν πιο νόστιμα πρέπει

Να μην ξεχνάτε μετά από ένα σύντομο στράγγισμα να τα βάζετε αμέσως στην πιατέλα ή πίσω στην κατσαρόλα και να τα περιχύνετε με τη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει.

Με αυτό τον τρόπο συγκρατούν τους νόστιμους υδρατμούς του αλατισμένου νερού, οι οποίοι τονίζουν τις γεύσεις των συστατικών της σάλτσας.

Tags
Back to top button