Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Με αυτό το κόλπο δεν θα ξαναδείτε κουνούπι στο σπίτι σας (βίντεο)

Μπορεί να σας φανεί πολύ περίεργο αλλά με το κόλπο που ακολουθεί μπορείτε να απαλλαγείτε μέχρι και από 4000 κουνούπια μέσα σε μια νύχτα. Και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα χημικό αντικουνουπικό προϊόν.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπουκάλι με ανθρακούχο νερό και έναν καλό ανεμιστήρα δαπέδου.

Ξεκινήστε βάζοντας ένα προστατευτικό πλέγμα στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα εκεί όπου μαζεύει τον αέρα.

Έπειτα τοποθετήστε το μπουκάλι με το ανθρακούχο νερό κοντά στον ανεμιστήρα και ανοίξτε το. Τα κουνούπια αγαπούν το διοξείδιο του άνθρακα και έλκονται από αυτό.

Βάλτε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία. Τα κουνούπια θα πηγαίνουν προς το διοξείδιο του άνθρακα αλλά θα τα παρασύρει ο ανεμιστήρας και θα κολλάνε πάνω στο πλέγμα.

Δείτε στο video που ακολουθεί πώς ακριβώς θα πρέπει να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο: 

Tags
Back to top button