Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

«Με 652 ευρώ μισθό... και την τελευταία μου πνοή πάνω στο καθήκον»: Συγκλονιστικές δηλώσεις ήρωα πυροσβέστη

Εμπνέει με το μήνυμά του ένας εποχικός πυροσβέστης, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να θυσιαστεί στο καθήκον για να σώσει άλλες ανθρώπινες ζωές.

Οι πυροσβέστες είναι οι μεγάλοι ήρωες που κάθε καλοκαίρι ρισκάρουν τη ζωή τους μέσα στις φλόγες για να σώσουν άλλες ζωές, όπως άλλωστε έκαναν τόσοι και τόσοι στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Ξεχασμένοι είναι όμως από το κράτος, ωστόσο εκείνοι δηλώνουν «παρών» στο καθήκον.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο εποχικός πυροσβέστης Ιωάννης Κατσιούλας,

Ο Ιωάννης Κατσιούλας είναι εποχικός πυροσβέστης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, αμείβεται για τις υπηρεσίες του με 652 ευρώ μηνιαίο μισθό.

Και μπορεί να υπηρετεί στην Πιερία και να μην βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς, ωστόσο προσέφερε το σπίτι του για να φιλοξενηθεί κάποια πυρόπληκτη οικογένεια από το Μάτι.

«15 χρονιές στην υπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, με 652 ευρώ μισθό, θα αφήσω και την ψυχή μου και την τελευταία μου πνοή πάνω στο καθήκον αν χρειαστεί… Θέλω να προσφέρω το σπίτι μου στο χωριό ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ σε οικογένεια πυρόπληκτων για όσο χρειαστεί», έγραψε ποστάροντας τη μισθοδοσία του.

 

 

Tags
Back to top button