Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ.Βορίδης: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σε απάντησή του σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ, ανέφερε πως «Κατόπιν συνεννοήσεώς μου με το υπουργείο Oικονομικών, η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιβολής τελών κυκλοφορίας στους γεωργικούς ελκυστήρες».

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Βορίδης «τυχόν επιβολή ενός τέτοιου μέτρου θα συνιστούσε εμπόδιο για την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την ίδια ώρα μάλιστα που με την απεμπλοκή των Σχεδίων Βελτίωσης συνολικού προϋπολογισμού 600 εκατ. ευρώ που θα κατευθυνθούν στην αναβάθμιση των γεωργικών μηχανημάτων, παρέχεται ένα ισχυρό κίνητρο στους αγρότες να επενδύσουν στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής τους».

«Για το λόγο αυτό άλλωστε έχουμε συγκροτήσει επιπροσθέτως το Ταμείο Αγροτικών Εγγυήσεων», από το οποίο, όπως επισημαίνει ο αρμόδιος υπουργός, ότι οι ενδιαφερόμενοι αγρότες θα μπορέσουν «να αντλήσουν χαμηλότοκα δάνεια, μακράς αποπληρωμής για να χρηματοδοτήσουν την εκμηχάνιση της καλλιέργειάς τους».

«Ως εκ τούτου, θα ήταν παράλογο από τη μία το υπουργείο να δημιουργεί όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν τη μετάβαση του Έλληνα αγρότη στη νέα εποχή και από την άλλη να τίθενται τέτοιου είδους προσκόμματα», καταλήγει ο κ. Βορίδης.

Tags
Back to top button