Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μαύρη Θάλασσα: Η στιγμή που ουκρανικό φορτηγό πλοίο κόβεται στη μέση!

Στα δύο κόπηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 8:00 π.μ στις ακτές της μαύρης θάλασσας ουκρανικό φορτηγό πλοίο ARVIN λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος Πλοίαρχος επιχείρησε να καταφύγει στο λιμάνι Bartin της Τουρκίας, αφήνοντας πίσω  6 επιζώντες, 4 νεκρούς  (ανάμεσα τους και ο ίδιος) και 3 αγνοούμενους όπου πιθανότατα να είναι νεκροί.

MV Arvin Τελευταία δευτερόλεπτα πριν την βύθιση φορτηγού πλοίου βίντεο Αντιγραφή, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Προορισμός του ήταν η Γεωργία όπου και μετέφερε φορτίο από την Βουλγαρία.

Το πλοίο κατευθυνόταν με πορεία 292.3°, ταχύτητά 6.3 kn κ και το τρέχον βύθισμα του έφτανε  τα 3.8 m.

Πηγή: arxipelagos.gr

Tags
Back to top button