Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Μας κατασκοπεύουν, πράγματι, ιπτάμενοι δίσκοι από άλλους πλανήτες;

Ο Ιταλός διπλωμάτης και ειδικός στον τομέα των ιπτάμενων δίσκων Alberto Perego ισχυριζόταν πως “η Αφροδίτη και ο Άρης μας κατασκοπεύουν!”
Alberto Perego (1903 - 1981)
Alberto Perego (1903 – 1981)
Ο Perego φρονούσε πως 3.000 περίπου ιπτάμενοι δίσκοι, προερχόμενοι από την Αφροδίτη και τον Άρη, πετούσαν διαρκώς στον ουρανό της Ευρώπης. Ο Δόκτωρ Perego, Πρόεδρος του ιταλικού Κέντρου Σπουδών Ηλεκτρομαγνητικής Αεροπορίας, μελετούσε για πολλά χρόνια τις μυστηριώδεις πτητικές μηχανές που αναφέρονταν, όταν γίνονταν ορατές σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας. Μάλιστα, φρόντιζε να ανταλλάσσει τις απόψεις του με τους ειδικούς των άλλων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής και είχε στη διάθεσή του πολλές φωτογραφίες ιπτάμενων δίσκων που ελήφθησαν κατά καιρούς σε διαφορετικά σημεία της Γης. Ο Alberto Perego διατράνωνε ρητώς ότι “δεν είναι πλέον δυνατόν να υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία για την ύπαρξη των ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι καταφανώς προέρχονται από άλλους πλανήτες”. Μας κατασκοπεύουν, πράγματι, ιπτάμενοι δίσκοι προερχόμενοι από άλλους πλανήτες, όπως η Αφροδίτη και ο Άρης; Μένει να αποδειχτεί… Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 27/03/1959…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 27/03/1959
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 27/03/1959
Tags
Back to top button