Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για υπ. Τουρισμού: Όλοι είμαστε περαστικοί από τα υπουργεία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αγορά χαλιών που έγινε στο υπουργείο Τουρισμού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ήταν κατηγορηματικός: «Πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή όταν ξοδεύουμε τα λεφτά του κράτους, ακόμα και όταν πρόκειται για 1 ευρώ, γιατί είναι λεφτά των πολιτών που πληρώνουν φόρους».

Ο Παύλος Μαρινάκης, μάλιστα, και ενώ το υπουργείο Τουρισμού έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα των δύο χαλιών που κόστισαν περί τις 14.000 ευρώ, κράτησε αποστάσεις από την αρμόδια υπουργό, Όλγα Κεφαλογιάννη, αναφέροντας πως «είναι ένα μήνυμα και για το από δω και πέρα και αφορά όλους, όταν μιλάμε για χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού ασχέτως αν αυτά είναι περισσότερα ή λιγότερα, έστω και για 1 ευρώ χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Είναι λεφτά των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν φόρους. Όλοι αξιολογούμαστε σε αυτές τις θέσεις. Όλοι είμαστε περαστικοί και προσωρινοί. Είμαστε εκεί όσο μας θέλει ο πρωθυπουργός που επιλέγει τους υπουργούς και πριν και πάνω απ’ όλα όσο μας θέλουν οι πολίτες αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

Ο Παύλος Μαρινάκης, μάλιστα, πρόσθεσε πως «υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών μας που τα βγάζει πέρα δύσκολα. Κάθε ευρώ, το οποίο περνούμε από τον κρατικό κορβανά, να πρέπει να το προσέχουμε και να το τσεκάρουμε πάρα πολλές φορές. Έχουν ανάγκη στα γραφεία κατά καιρούς αλλά αυτές οι ανάγκες όταν αποφασίζεται το πώς θα ικανοποιηθούν πρέπει να δείχνουμε πολλαπλάσια προσοχή επειδή, δεν είναι δικά μας λεφτά. Είναι κάτι που προκαλεί δικαίως αντιδράσεις από τους πολίτες, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε με μειωμένο ενδιαφέρον αυτές τις αντιδράσεις».

Tags
Back to top button