Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Για νέα διάκριση έβαλε υποψηφιότητα - Την πρότειναν για την πιο βελτιωμένη τενίστρια της χρονιάς

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες αθλήτριες της WTA, για το βραβείο της πιο βελτιωμένης τενίστρια της χρονιάς.

Το… έργο της Μαρίας Σάκκαρη δεν είναι εύκολο, αφού ανάμεσα στις “αντιπάλους” της βρίσκεται η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που κέρδισε την Ελληνίδα στο Roland Garros και στη συνέχεια το γαλλικό Grand Slam.

Σχετικά με το βραβείο της κορυφαίας τενίστριας της χρονιάς, τα φαβορί είναι η Ασλεϊ Μπάρτι και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

 

Tags
Back to top button