Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μαργαρίτης Σχοινάς: Κανένας δεν μπορεί να εκβιάσει την ΕΕ

«Η αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι απόλυτη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αποκλιμάκωση», τονίζει σε συνέντευξή του στο podcast του «Πρώτου Θέματος», ο Έλληνας Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. «Η Ευρώπη δε θα το ανεχθεί (σ.σ. την παράταση της κλιμάκωσης) και θα προστατέψει τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα στην περιοχή» είναι το ξεκάθαρο μήνυμά του προς την Άγκυρα. Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζει την εκτίμηση πως «τις επόμενες εβδομάδες η κρίση θα εκτονωθεί και θα βαδίσουμε σε συντεταγμένες διαδικασίες διαλόγους και συνεννόησης».

Για το θέμα του μεταναστευτικού και τις εξελίξεις μετά την καταστροφή στη Μόρια τονίζει πως «η Ευρώπη θα παραμείνει ένας προορισμός ασύλου για τους κατατρεγμένους όλου του κόσμου, αλλά όσοι δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επιστρέφουν στις πατρίδες τους». «Η Μόρια μας θυμίζει όσα πρέπει να αλλάξουμε στο μέλλον» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Κανένας δε μπορεί να εκβιάσει την ΕΕ ούτε με πυρκαγιές, ούτε με παιχνίδια λαθρεμπόρων».

Tags
Back to top button