Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

MAKS 2017: Ξεκίνησε η μεγάλη αεροδιαστημική έκθεση της Ρωσίας παρόντος του Β.Πούτιν (βίντεο)

Άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουλίου  στο Κέντρο Αεροπορικών Δοκιμών στο αεροδρόμιο Ζουκόφσκι,  η μεγάλη αεροδιαστημική έκθεση ΜΑΚS-2017.

Στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αεροπορίας και Διαστήματος MAKS-2017 που θα ολοκληρωθεί στα 23 Ιουλίου συμμετέχουν περισσότερες από 24 χώρες με πρωτότυπα ή βελτιωμένες εκδόσεις πολιτικών και στρατιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, αλλά φυσικά το ενδιαφέρον πέφτει στην ρωσική αεροδιαστημική βιομηχανία και στα προϊόντα της όπως το MiG-35, που έκανε το ντεμπούτο του, το Sukhoi T-50, το Su-35S κ.α.

 

Tags
Back to top button