Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μακάβριο λάθος στην Θεσσαλονίκη - Παρέδωσαν άλλο νεκρό για ταφή

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο συμβάν βρέθηκε ένας άνδρας στην Θεσσαλονίκη, όπου παρέλαβε από το νοσοκομείο έναν άλλο νεκρό άνθρωπο αντί για τον πατέρα του.

«Με παίρνουν ένα τηλέφωνο και μου λένε ένα λίγο γιατί έχουμε ένα πρόβλημα, με ρωτάει ‘ο μπαμπάς σου είχε μεγάλα μούσια;’ του απαντώ ‘όχι’» λέει, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού όταν διαπιστώθηκε το λάθος, ο πατέρας του είχε ήδη ταφεί με άλλο όνομα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το in.gr ο 83χρονος πατέρας απεβίωσε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο και -όπως καταγγέλλει ο γιός του- η σορός του παραδόθηκε σε άλλη οικογένεια και η κηδεία έγινε κανονικά.

Εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος Γολγοθάς, ώστε να βρεθεί λύση. «Βλέπω έναν άνθρωπο που έχει κάποια άσπρα μαλλιά, άσπρα μούσια, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου» τονίζει.

«Τελικά, παραλάβαμε τον πατέρα μου στις 12 Μαρτίου που έγινε εκταφή, τον φέραμε και τον θάψαμε με ένα απλό τρισάγιο» αναφέρει.

«Εγώ θέλω να τιμωρηθεί όποιος είναι υπεύθυνος, είτε είναι το νοσοκομείο, είτε είναι αυτός που παρέδωσε το σώμα, είτε αυτός που παρέλαβε. Θέλουμε να τιμωρηθεί και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό αυτό το πράγμα» καταλήγει.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου διεξάγεται διοικητική έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Tags
Back to top button