Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα εστάλη σε επιχειρηματία, φίλο του Λεμπιδάκη – Tου άφησαν κεφάλι γουρουνιού!

Άλλες εποχές θυμίζει το μαφιόζικο μήνυμα που άφησαν κάποιοι σε επιχειρηματία, φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο Ηράκλειο.

Το μαφιόζικο μήνυμα στον επιχειρηματία φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη στάλθηκε με… ένα κεφάλι ζώου έξω από την επιχείρησή του.

Το, τουλάχιστον, περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικοί καθώς έρχεται λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία από τα χέρια των απαγωγέων του και ενώ ακόμη υπάρχουν υπόνοιες για ασύλληπτα μέλη της σπείρας των απαγωγέων.

Το περίεργο αυτό εύρημα, ένα κεφάλι γουρουνιού, εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης, που διατηρεί ο εν λόγω επιχειρηματίας και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο και την αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή το περιστατικό αυτό, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και μάλιστα είναι γνωστή σε όλους η φιλία των δύο επιχειρηματιών.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπολοίπων επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, προκειμένου να μελετήσουν τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών, που προέβησαν σε μία τέτοια πράξη.

Tags
Back to top button