Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης: Με μάσκα στην Κοζάνη για να ελέγξει την εφαρμογή των μέτρων

Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, επισκέφθηκε το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με σκοπό την ενημέρωσή του για την επικρατούσα κατάσταση στην Δυτική Μακεδονία σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων της Κυβέρνησης για την επιδημία του κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Θεόδωρος Κεραμάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Διόγκαρης Σπυρίδων, ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ακολούθως τόνισε την σημασία βέλτιστου σχεδιασμού, διαρκούς ελέγχου και καθημερινού επανασχεδιασμού, όταν αυτό απαιτείται.

Επίσης, έδωσε εντολές για αυστηρή υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης, καθώς και για ενίσχυση του αστυνομικού έργου για την προστασία της περιουσίας των πολιτών και την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας τους.Τέλος, επισήμανε την σπουδαιότητα τήρησης των κανόνων υγειονομικής προστασίας και από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο Υπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτριο Σαββόπουλο, τους Δημάρχους, Βοϊου Χρήστο Ζευκλή, Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη, Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές αρμοδιότητάς τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
 

Tags
Back to top button