Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ. Τσαβούσογλου: «Βάλτε μας στην ΕΕ να γίνετε ισχυρότεροι στον αγώνα κατά του κορωνοϊού»

Ευκαιρία να αναδείξει τις πάγιες αιτήσεις της Τουρκίας για ένταξή της στην Ε.Ε. βρήκε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε μήνυμά του για τη σημερινή (Σάββατο) Ημέρα της Ευρώπης!

Υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα "μεταρρύθμισης της ΕΕ", ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου υποστηρίζει ότι η ένταξη της Τουρκίας στο μπλοκ θα καταστήσει τις Βρυξέλλες ισχυρότερες στον αγώνα ενάντια του κορωνοϊού, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο Μεβλούτ Τσαβούγλου υπογραμμίζει ότι θα αυξηθεί η ανάγκη για τα κράτη μέλη και τη διεθνή κοινότητα, ώστε να υπάρξει «μια ισχυρή και χωρίς αποκλεισμούς ΕΕ».

«Η στάση της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού έδειξε ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να συνεργαστεί» πρόσθεσε. Τόνισε επίσης ότι η αύξηση της συνεργασίας σε όλους τους τομείς δεν θα είναι μόνο σημαντική για την ΕΕ, αλλά και για την περιοχή και το μέλλον του διεθνούς συστήματος.

«Η Τουρκία είναι ανοιχτή σε ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με την ΕΕ για ένα κοινό μέλλον», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

Στο μήνυμά του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισημαίνει ότι η Τουρκία, μια χώρα υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ, είναι έτοιμη να προσφέρει κάθε είδους υποστήριξη, ώστε η Ένωση «να καταστεί ένας υπεύθυνος, συνεπής και υπεύθυνος παγκόσμιος παίκτης».

Υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της μεταρρύθμισης της ΕΕ, ο Τσαβούσογλου υποστηρίζει ότι η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα καταστήσει τις Βρυξέλλες ισχυρότερες στον αγώνα ενάντια του κορωνοϊού, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, επισημαίνει ότι ο εντεινόμενος γεωπολιτικός ανταγωνισμός, οι απειλές κατά του πολυμερισμού και οι περιφερειακές συγκρούσεις "δοκιμάζουν" την ανθρωπότητα, και η ΕΕ χρειάζεται να ενισχυθεί με νέες συμμαχίες και να βελτιώσει τη συνεργασία και την αλληλεγγύη με τους υφιστάμενους συμμάχους της για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

 

Tags
Back to top button