Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ. Λαζαρίδης:«Αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη και η πιο ιδεοληπτική που γνώρισε ποτέ ο τόπος»

  «Αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη και η πιο ιδεοληπτική, που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η ανικανότητά της αποδείχθηκε και ως μνημονιακή, αλλά και ως αντιμνημονιακή κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν η  περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα - Βαρουφάκη - Καμμένου κόστισε ένα τρίτο μνημόνιο και 100 δισ. ευρώ στην οικονομία» τόνισε σε συνέντευξή του στο Κόντρα Channel ο Μακάριος Λαζαρίδης.

   Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στα επίδομα της κυρίας Αχτσιόγλου προς τους νέους, υπογράμμισε ότι «προέρχεται από την υπερφορολόγηση των πολιτών. Επίσης, προέρχεται και από το γεγονός ότι το κράτος δεν πληρώνει τις οφειλές προς τρίτους, ενώ 300.000 συντάξεις δεν έχουν εκδοθεί».

   Μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε: «Εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία. Θέλουμε μία πολιτική που θα μειώνει τους φόρους, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα φέρνει επενδύσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Tags
Back to top button