Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Αντιμετώπισε έγκαιρα τον κορωνοϊό η ελληνική κυβέρνηση»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην έγκαιρη αντιμετώπιση του κορωνοϊού από την ελληνική κυβέρνηση. Ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως πρέπει να υπάρξει πανευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που αποτελεί, όπως είπε, προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με καθολική αποδοχή από τους πολίτες και την αναγνώριση όλης της Ευρώπης. Πρόσθεσε, ακόμη, πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ειδικά εν όψει του Πάσχα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για βαθιά κρίση ταυτότητας που βιώνει η Ευρώπη. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, αναφέρθηκε στην ανάγκη απέναντι στην πανευρωπαϊκή κρίση λόγω του κορωνοϊού να υπάρξει μία έκφραση πανευρωπαϊκής αλληλεγγύης, σημειώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται και από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την έκδοση ευρωομολόγου.

Tags
Back to top button