
Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας κοντά στο Λος Άντζελες την Τρίτη (02/02).
Η έκρηξη αναφέρθηκε στις 4:45 μ.μ. τοπική ώρα σε μια βιομηχανική γειτονιά της Santa Clarita, δήλωσε στο Associated Press ο αναπληρωτής σερίφης του Λος Άντζελες.
Όπως μεταδίδει η New York post, τα ασθενοφόρα πήραν τρεις ασθενείς που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς - εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού - στο Νοσοκομείο Henry Mayo.
Η έκρηξη πυροδότησε μια μικρή πυρκαγιά που απλώθηκε σε μια κοντινή πλαγιά, αλλά οι πυροσβέστες μπόρεσαν να σβήσουν γρήγορα τις φλόγες. Η αιτία της έκρηξης δεν έγινε άμεσα γνωστή.
Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι το Πάρκο Καινοτομίας της Νότιας Καλιφόρνιας, μια δημοφιλής τοποθεσία γυρισμάτων. Ωστόσο, το κινηματογραφικό γραφείο Santa Clarita, το οποίο παρακολουθεί παραγωγές στην περιοχή, δήλωσε ότι η πόλη δεν είχε δώσει καμία άδεια για γυρίσματα σε εκείνη την τοποθεσία την Τρίτη.