Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Λονδίνο: Αστυνομικοί σταμάτησαν την λειτουργεία της Μεγάλης Παρασκευής σε καθολική εκκλησία (βίντεο)

Αστυνομικοί μπήκαν σε καθολική εκκλησία στο Λονδίνο και σταμάτησαν την λειτουργεία της Μεγάλης Παρασκευής, όπως φαίνεται στο βίντεο, προειδοποιώντας τους ενορίτες πως εάν δεν πάνε σπίτι τους θα δεχθούν πρόστιμο. 

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του Χριστού Βασιλέα, στην περιοχή Μπαλάμ της αγγλικής πρωτεύουσας, δείχνει τους αξιωματικούς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να διακόπτουν την υπηρεσία, ανακοινώνοντας: «Κυρίες και κύριοι, αυτή η συγκέντρωση είναι, δυστυχώς, παράνομη σύμφωνα με τους κανονισμούς του κορωνοϊού που έχουμε σήμερα».

«Δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τον νόμο, να συναναστρέφεστε με πολλούς ανθρώπους. Πρέπει να επιστρέψετε άμεσα στο σπίτι», δήλωσε ένας αξιωματικός, προειδοποιώντας ότι «η μη συμμόρφωση» θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμο 200 £ ή ακόμη και σε σύλληψη, εάν οι προσκυνητές αρνούντο να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

«Μολονότι είναι Μεγάλη Παρασκευή και εκτιμώ ότι θα θέλατε να εκκλησιαστείτε, αυτή η συγκέντρωση είναι παράνομη, οπότε παρακαλώ αποχωρήστε από το κτίριο τώρα», κατέληξε.

Το βίντεο έγινε viral σε όλο τον κόσμο και συγκλόνισε τους χριστιανούς και όχι μόνο, οι οποίοι χαρακτήρισαν το περιστατικό «αηδιαστικό» και «απολύτως επαίσχυντο».

Tags
Back to top button