Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λογοδοσία των υπευθύνων για θανάτους 31 Παλαιστινίων ζήτησε ο ΓΓ του ΟΗΕ

Την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προκάλεσε ο θάνατος τουλάχιστον 31 ανθρώπων χθες, από πυρά, κοντά σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Κι ενώ οι υπηρεσίες διάσωσης κατηγορούν ως υπεύθυνο τον ισραηλινό στρατό, ο Γκουτέρες ζήτησε τη διεξαγωγή «ανεξάρτητης» έρευνας.

«Ζητώ την άμεση έναρξη ανεξάρτητης έρευνας για αυτά τα γεγονότα και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του.

«Είναι απαράδεκτο Παλαιστίνιοι να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για τρόφιμα», ανέφερε.

Tags
Back to top button