Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Λίστα Πέτσα: Το ΑΠΕ... «ξέχασε» να συμπεριλάβει την Ελλάδα στη λίστα των ΗΠΑ για τις «μη ασφαλείς» χώρες

Μία ακόμα ένδειξη πως η ενημέρωση στη χώρα μας ελέγχεται πλήρως από το Μαξίμου, καθώς το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) «ξέχασε» να συμπεριλάβει την Ελλάδα στην με τις «μη ασφαλείς» χώρες σε σχέση με τον κορωνοϊό. 

Είναι σαφές πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να περάσει στον έλεγχό της το σύνολο των ΜΜΕ, όχι μόνο των κρατικών, και να «πνίξει» όσες φωνές ασκούν κριτική.

Όλα αυτά, μετά την για την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το 2020 που καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για περιστατικά λογοκρισίας σε ερευνητικά ΜΜΕ που ασκούν κριτική αλλά ταυτόχρονα και καυτηριάζει τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης που έλαβαν κρατική χρηματοδότηση μέσω της περιβόητης λίστας Πέτσα.

Χθες, Τετάρτη, βγήκε η έκθεση του State Department που κατατάσσει και την Ελλάδα, μαζί με πάρα πολλές άλλες χώρες, στον κατάλογο των χωρών υψηλού κινδύνου λόγω κορωνοϊού.

Όμως, πέρα από το ηχηρό αμερικανικό «ράπισμα» στην κυβερνητική υπεροψία, μόνο αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επέλεξε να… ξεχάσει την Ελλάδα από τις χώρες που βρίσκονται στη λίστα του State Department. Μπορεί οι Αμερικανοί να μην την εξαίρεσαν από τη μακροσκελέστατη, κατά τα λοιπά, λίστα τους, όμως, μερίμνησε γι’ αυτό το ΑΠΕ, προκαλώντας σαφώς την ευαρέσκεια του πρωθυπουργικού γραφείου.

Συγκεκριμένα, στο τηλεγράφημα του το ΑΠΕ επέλεξε να αναφέρει χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γαλλία και τη Γερμανία αλλά δε βρήκε λίγο… χώρο για την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Όλα αυτά στις 19:25 της Τετάρτης.

Δείτε το:

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, μετά τις αντιδράσεις, το ΑΠΕ κατάφερε να… εντοπίσει τελικά την Ελλάδα και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσπευσε να στείλει επιπλέον τηλεγράφημα όπου αναφέρεται και η χώρα μας, μετά από περίπου 5 ώρες, και σε μία στιγμή που ο περισσότερος κόσμος… πάει για ύπνο λέγοντας με αυτό τον τρόπο τη δική του… «καληνύχτα».

Tags
Back to top button