Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Λεβέντης: «Η λύση για την κατάσταση της χώρας είναι νοικοκύρεμα σε όλα»

«Νοικοκύρεμα σε όλα», πρότεινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ως λύση για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

«Σε όλα να κάνουμε νοικοκύρεμα. Σε όλα έχουμε κάνει υπερβολές», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και σημείωσε -μεταξύ άλλων- πως «θα πρέπει να γίνει μία ευρύτατη και σε βάθος δεκαετίας αξιολόγηση στο Δημόσιο, στους Δήμους και τις ΔΕΚΟ. Να σταματήσει το νεκρό φορτίο των εξόδων» και πως «τα επαγγέλματα πρέπει να ανοίξουν».

Ερωτηθείς εάν αξιολόγηση στο Δημόσιο σημαίνει απολύσεις ή κινητικότητα, απάντησε: «Αξιολόγηση και μεταφορά στον ιδιωτικό τομέα. Όσοι αποδειχθεί ότι επί χρόνια ήταν αργόμισθοι ή ότι τώρα δεν καλύπτουν ανάγκες [...] όσοι ενεργούν έτσι -και μπορούμε να το βρούμε αυτό με ένορκες καταθέσεις- να μεταφερθούν σε υπηρεσίες του ιδιωτικού τομέα που θα δημιουργηθούν παραλλήλως».

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε, επίσης, τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί καθώς, όπως είπε, «για να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν τα μέτρα τους υποσχέθηκε μείωση του χρέους χωρίς να έχει καμία εγγύηση».

Tags
Back to top button