Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Leopard 2HEL Vs Μ1Α2 στο Hellenic Tank Challenge 2021

Ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου στο στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στην Ξάνθη ο τέταρτος διαγωνισμός ουλαμών αρμάτων μάχης (Hellenic Tank Challenge 2021), με τη συμμετοχή ελληνικών ουλαμών από μονάδες των XXI, XXIII και XXV ΤΘΤ με άρματα Leopard 2, καθώς και ουλαμού του 1st Battalion, 16th Infantry Regiment, 1st Armored Brigade Combat Team, της 1st Infantry Division, του αμερικανικού Στρατού εξοπλισμένου με άρματα M1Α2 Abrams.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αξιολόγηση απώλειας, οδήγηση ακριβείας, ανάκτηση άρματος, επισκευή ερπύστριας, αποστασιομέτρηση, καθώς και πραγματικά πυρά, επιθετικά και αμυντικά.

Tags
Back to top button