Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λεμεσός: Πήγε να μαζέψει κάπαρι και την δάγκωσε οχιά στο πόδι

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατέληξε γυναίκα στη Λεμεσό μετά από δάγκωμα οχιάς.

  Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times η γυναίκα μετέβη το πρωί να μαζέψει κάπαρι με αποτέλεσμα να δεχθεί δάγκωμα από οχιά στο πόδι.

Πρέβεζα: Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και «κατάπιε» 16 καναρίνια!

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η 40χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση, εκτός κινδύνου.

Tags
Back to top button