Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Λευκός καπνός ΕΕ - Βρετανίας: Τα «βρήκαν» για την αλιεία το 2021 - Τι κερδίζουν οι Βρετανοί αλιείς

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα ποσοστά στον κλάδο της αλιείας για το 2021, με τη συμφωνία να αποφέρει συνολικά αλιεύματα αξίας 333 εκατ. λίρες στερλίνες (472 εκατ. δολ.) στον βρετανικό κλάδο αλιείας.

"Ο στόλος του Ην. Βασιλείου θα έχει δικαίωμα σε 26.000 τόνους επιπλέον εκείνων που του αντιστοιχούσαν το 2020. Η αύξηση αποτιμάται περίπου σε 27 εκατ, λίρες", αναφέρει σε ανακοίνωσή του  το βρετανικό υπουργείο Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Η Βρετανία επιτρέπει την αλιεία εντός της ΑΟΖ της για μια συγκεκριμένη περίοδο ορισμένων ετών για τους αλιείς από χώρες - μέλη της ΕΕ, ως μέρος της συμφωνίας για την ομαλή διάρρηξη των δεσμών της με το μπλοκ των 27 χωρών, στο οποίο ανήκε για 47 ολόκληρα χρόνια.

Το ποσοστό των αλιευμάτων που θα μπορούν να ψαρεύουν εντός της βρετανικής ΑΟΖ οι αλιείς από την ΕΕ θα μειώνεται σταδιακά μέχρι και το 2026.

Tags
Back to top button