Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Λάρισα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το εξαφανισμένο μονοκινητήριο αεροσκάφος με τον 62χρονο πιλότο (φώτο)

Συνεχίζεται το θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος με τον 62χρονο πιλότο, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το τελευταίο στίγμα του προέρχεται από το κινητό του 62χρονου πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας. Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε έρθει στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει στον 38ο Μαραθώνιο.

Την περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου από τον Κίσσαβο, μέχρι την παραλιακή και την Κάρλα φαίνεται τοποθετείται από τις αρχές πιθανότατα ο χώρος όπου ενδεχομένως να κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται. 

Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική περιοχή του Κισσάβου. Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας. Ο 60χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι απογειώθηκε την Δευτέρα από ένα αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του. Στις έρευνες, που σταμάτησαν με το τελευταίο φως της μέρας συμμετέχει και η πολεμική αεροπορία.

Τι είπε η σύζυγός του 

Η σύζυγος του πιλότου τόνισε πως «η οικογένειά μας δεν ανησύχησε. Τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας μου αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είχε πει ότι εάν χθες δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες θα έφευγε σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά. 

 

 

Tags
Back to top button