Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ισόβια σε 30χρονο Πακιστανό για τη στυγερή δολοφονία 35χρονης μητέρας το 2022

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για τη δολοφονία 35χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, στη Λάρισα, τον Σεπτέμβριο του 2022. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με το δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.  Η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, όταν γείτονες προχώρησαν σε καταγγελία για την έντονη δυσοσμία που ανέδιδε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου. Η αστυνομία εντόπισε τη σορό της γυναίκας, ημίγυμνη και τυλιγμένη σε πάπλωμα, ενώ δίπλα της υπήρχε το όργανο του εγκλήματος, ένας σωλήνας με ίχνη αίματος.

Συνελήφθη επιδειξίας Πακιστανός στα Οινόφυτα – Είχε συλληφθεί και το 2023

Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στον 30χρονο, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση. Όπως αποκαλύφθηκε, σε διάστημα λίγων μηνών πριν τη δολοφονία –από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022– είχαν κατατεθεί εις βάρος του τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, είχε ήδη καταδικαστεί σε ποινή 21 μηνών με αναστολή.

Μετά τη δολοφονία, ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε τη Λάρισα με ταξί, μαζί με οκτώ ομοεθνείς του, κατευθυνόμενος προς το Κιλκίς, με πρόθεση να περάσει στα Σκόπια και από εκεί να διαφύγει στην Ιταλία. Τελικά εντοπίστηκε στην Ολλανδία και συνελήφθη στις 24 Οκτωβρίου 2024. Εκδόθηκε στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας στις 3 Ιανουαρίου 2025, όπου και κρατείται μέχρι σήμερα.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη παρουσία διερμηνέα, με τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου να παρουσιάζει αντιφάσεις. Τα τρία ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας έχουν τεθεί υπό την προστασία συγγενικών προσώπων και ανάδοχης οικογένειας.

Tags
Back to top button