Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στον προαύλιο χώρο του σχολείου - Χειροπέδες σε 17χρονο

Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος στη Λάρισα ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 16χρονου μέσα σε σχολείο, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ανήλικοι.

Ο ανήλικος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε το θύμα του για δύο συναπτές ημέρες, με τη συμμετοχή άλλου ενός 17χρονου και δύο 16χρονων.

Ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρο στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου φοιτά το θύμα, ενώ ήταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα.

Σημειώνεται πως οι τέσσερις εμπλεκόμενοι ήταν εξωσχολικοί.

Ο δράστης εντοπίστηκε αργότερα, ενώ η αστυνομία αναζητά τα άλλα τρία άτομα.

Tags
Back to top button