Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Δίκυκλο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από επικίνδυνο ελιγμό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Βασιλικών στη Λαμία.

Μηχανή μεγάλου κυβισμού κινούνταν στο ρεύμα προς την οδό Αθηνών και στο ύψος του σούπερ μάρκετ, προσπάθησε να αποφύγει μία πεζή που προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Από την απότομη αλλαγή πορείας η μηχανή βρήκε στο πίσω μέρος του κόκκινου αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα και πήρε φωτιά, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Η επέμβαση των επαγγελματιών της περιοχής και από το διπλανό βενζινάδικο ήταν άμεση και με πυροσβεστήρες έσβησαν την εστία, ωστόσο η μηχανή έπαθε μεγάλη ζημιά.

Από την πρόσκρουση του δικύκλου στο ΙΧ, η οδηγός που βρισκόταν μέσα, τραυματίστηκε ελαφρά από το τράνταγμα και διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείου Λαμίας για εξετάσεις.

Ο οδηγός της μηχανής ευτυχώς δεν χτύπησε, όπως και η συνεπιβάτης του ΙΧ που εκείνη την ώρα ήταν έξω από αυτό.

Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή του συμβάντος, ενώ οι πυροσβέστες αφού διασφάλισαν ότι δεν συντρέχει φόβος αναζωπύρωσης, προσπάθησαν να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα λάδια που χύθηκαν.
 

Tags
Back to top button